İran Prezidenti Rəisinin qəzaya uğramış helikopterinin qalıqları tapılıb

İran Prezidenti Rəisinin qəzaya uğramış helikopterinin qalıqları tapılıb

İRNA-nın məlumatına əsasən, İran Qızıl Aypara Cəmiyyətinin sədri bu gün səhər (20 may) Pirhüseyn Kulivənd İran Dövlət Televiziyasına açıqlamasında deyib: Helikopterin qalıqlarına çatdıq.

İran mediası artıq qəzaya uğramış helikopterin qalıqlarının ilk fotolarını yayıb.

Xatırladaq ki, İran Prezidentini daşıyan helikopter Vərziqan şəhərinin ümumi ərazisində sərt eniş edib. Hadisə yerinə Şərqi Azərbaycan, Ərdəbil və Zəncan vilayətlərinin çevik reaksiya qrupları göndərilib.

Bu helikopterdə Ayətullah Rəisi, Təbrizin imam cüməsi Ayətullah Ali-Haşim, Xarici işlər naziri Hüseyn Əmir Abdullahiyan, Şərqi Azərbaycan valisi Malik Rəhməti və bir neçə başqa sərnişin də olub.

Related posts

Cəhənnəmin odunları

Nəsrullah: Düşmənə cavab vermək üçün konkret vaxt və məkandan danışmayacağam. Qəti xəbər sizin görəcəyiniz şeydir, eşidəcəyiniz deyil!

Pezeşkian: Bir olmadığımıza görə İsrail bu cinayətləri törətməyə cəsarət edir

2 şərhlər

Kadıköy'da avize fiyatları May 20, 2024 - 8:37 səhər

Kadıköy’da avize fiyatları Kadıköy’de şofben montajı, sıcak su ihtiyacını karşılamak için önemli bir hizmettir. Profesyonel elektrikçiler, şofbenlerin güvenli ve doğru bir şekilde montajını yaparak müşterilere kesintisiz sıcak su sağlarlar. https://www.vokalayeadel.com/question/kadikoy-elektrik-ariza-servisi/

Kadıköy elektrik zemin aydınlatması May 20, 2024 - 4:11 axşam

Kadıköy elektrik zemin aydınlatması Kadıköy’de evime LED aydınlatma sistemleri kurdurmak için bu firma ile çalıştım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Profesyonel ekip ve kaliteli hizmetleri için teşekkür ederim. https://kriptosohbeti.com/cevap/kadikoy-acil-elektrikci-sorunlariniz-icin/

Add Comment